Reacties van cliënten

Stoelmassage

★★★★★
5 5 1
Stoelmassage was fantastisch, volgende x weer!

Ontspannen

★★★★★
5 5 1
Na een massage voel ik me heel ontspannen. Tijdens de massage voel ik me al veel rustiger worden. Soms val ik zelfs in slaap.

Geweldige massage

★★★★★
5 5 1
Wilde nog even zeggen dat je een geweldige massage hebt gegeven op de beurs; ondanks je enorme verkoudheid!!

In plaats van een operatie

★★★★★
5 5 1
Ik wil je hartelijk bedanken voor de CS behandelingen. Ik had veel last van mijn nek door een nekhernia. In plaats van een operatie hebben je behandelingen mij geholpen. Ik ben helemaal pijnvrij en kan alles weer goed bewegen. Ik vind het heel knap dat je een veilige en ontspannen sfeer weet te creëren waardoor ik elke keer weer ontspannen en verfrist weg ga. Nogmaals dank en tot een volgende keer!

Erg ontspannend

★★★★★
5 5 1
Meerwaarde!

Morgen weer

★★★★★
5 5 1
Heerlijk, ze mag morgen weer komen. Lekker ontspannend. Toch wat puntjes die vast bleken te zitten. Voel me als herboren.

Onder handen

★★★★★
5 5 1
Er werd echt de tijd genomen om me onder handen te nemen. Heel fijn na het slenteren over de beurs.

Even...

★★★★★
5 5 1
Even jouw rust en liefde voor het vak ervaren!

Weer volop energie

★★★★★
5 5 1
De massage voelt prettig aan. Pijnlijke spieren worden weer soepel gemaakt Na de massage voel ik me heerlijk relaxed en heb ik weer volop energie. Een aanrader voor iedereen.

Magisch is een beter woord

★★★★★
5 5 1
Zaterdag was je mij al \\\'opgevallen\\\' als persoon om daar eens op de tafel te kruipen. Achteraf dank ik je hartelijk voor de Cranio Sacraal behandeling op de beurs.\r\n\r\nEerst wou ik het omschrijven als heel bijzonder... maar magisch is een beter woord. Het is zo subtiel en de aandacht en aanraking komen zo \\\'lief\\\' binnen... heerlijk!\r\nIk voelde me veilig en de geborgenheid en energie heeft veel extra rust en nieuwe open deurtjes gegeven. Ik kom graag nog een keertje op je tafel. DANK!

Geeft energie

★★★★★
5 5 1
Voelt heerlijk na de massage, geeft energie om de rest van de beurs te vervolgen.

Is heerlijk

★★★★★
5 5 1
Stoelmassage is heerlijk. Dat wil ik elke keer laten doen. Het geeft energie.

Onderrug

★★★★★
5 5 1
Hoi Gerda,\r\nBedankt voor jou goede behandeling deze middag. Had, zoals je weet, best wel wat last van mijn onderrug. Al een hele tijd. Na een aantal behandelingen van jou is het een stuk minder geworden. Stond tegen de cranio wel een beetje ??? Maar de bewegingen die je uitvoert brengen rust in het lichaam en daardoor kun je dingen ook beter loslaten.\r\nGa je zeker aanbevelen in mijn kennissenkring.\r\nMet warme groet,

Ontspannende break

★★★★★
5 5 1
Het het als ontspannend ervaren, een ontspannende \\\'break\\\' op een vermoeiende beursdag.

★★★★★
5 5 1
Rating

loading