Wie is Gerda?

Ik ben Gerda Girardi, geboren in 1960. Gehuwd en moeder van twee volwassen kinderen.
Na mijn opleiding voor sociaal pedagogisch werk kreeg ik een baan in de gehandicapten zorg. Na een tijdje begon het te kriebelen, zo van is dit het nu?… Al gauw kwam ik tot de ontdekking dat ik méér van de wereld wilde zien dan alleen tijdens de vakantieperiodes. Werken in het buitenland dat leek me wel wat en dan meteen maar in de reisbranche. Dit werd een  periode van 10 jaar waarin ik in verschillende landen  heb gewerkt.

Daarna kwam de periode van huisje, boompje, beestje en de opvoeding van twee kinderen. Inmiddels is er een nieuwe periode in mijn leven aangebroken.

Enige jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met Reiki. Daarmee was mijn verdere ontwikkeling op spiritueel gebied in gang gezet. Gelijktijdig ontdekte ik het genot van masseren. Er ging een nieuwe wereld voor me open! Ik heb me verdiept in verschillende vormen van massage en gebruik deze kennis in mijn praktijk.

Uiteindelijk resulteerde dit alles  in de 4-jarige HBO opleiding voor Cranio Sacraal Therapie bij de Etienne Peirsman Academie (www.pcsa.nu).

Tijdens de behandelingen vertrouw ik op mijn intuïtie en werk vanuit mijn gevoel. Mijn handen leidden me naar de plaatsen die aandacht nodig hebben. GENEZEN MET JE HANDEN NEEMT EEN GROTE VLUCHT! Geen pilletjes en poeders waarvan de bijwerkingen vaak schadelijker zijn. Mensen gaan hun eigen lichaam en het zelfgenezend vermogen daarvan ontdekken. Ik draag graag mijn steentje bij om hieraan mee te werken.

De naam Della Luce is Italiaans en betekent: Van het licht.

loading